Tevredenheidspeilingen

Voor deelnemende scholen zijn de jaarlijkse tevredenheidspeilingen (Ouders, leerlingen & medewerkers) vanaf dit moment beschikbaar inclusief rapportage.

Aanbevelingen leerportfolio

Er is een systeem waarmee op basis van leerresultaten en profielinformatie specifieke vakinhoudelijke aanbevelingen kunnen worden gedaan voor (modules uit) lesmateriaal.
We maken daarvoor gebruik van algoritmes die de VU Universiteit voor Schoolpoort ontwikkelde.

Schoolpoort Appstore

Scholpoort heeft haar eigen appstore met diverse (gratis) apps. Leerkrachten kunnen ook zelf apps toeoegen en deze ‘distribueren’ onder leerlingen.

Analyseportfolio beschikbaar

Het analyseportfolio toont informatie over de resultaten van toetsen (via koppeling met cito-lovs). Tevens is er een grafiek die de voortgang van leerlingen laat zien ten opzicht van de tussendoelen (SLO/CED) en het gebruik van lesmateriaal.

Introductie ‘Leerportfolio’

Leerlingen kunnen zelf taken kiezen, gebaseerd op de Tussendoelen. Leerkrachten kunnen (samen met leerlingen) week/maandplanningen maken of bepaalde ‘taken’ onderbrengen in thema’s.

Digitale agenda

De nieuwe versie van de digitale agenda is beschikbaar inclusief planningtool voor 10-minuten gesprekken. De agenda zal vervolgens worden uitgebreid met functionaliteit om oom taken in te plannen voor leerlingen.

Start communicatie via de App

De module voor communicatie wordt beschikbaar gesteld als app. Leerkrachten, ouders en leerlingen kunnen in groepsverband met elkaar communiceren.
Geschikt voor alle devices!

Curriculum

Scholen kunnen zelf hun eigen curriculum inrichten. Dit is (automatisch) gekoppeld aan de Tussendoelen (SLO & CED), waarbij de Tussendoelen in kindvriendelijke taal zijn opgenomen.

Vormgeving browserversie

De vormgeving van de desktopversie is aangepast. Deze is dan responsive en is dus beschikbaar voor alle soorten browsers maar ook voor alle typen schermen en devices, van klein tot groot.