Communicatie

Communicatie

Schoolpoort beschikt over een eigen besloten en veilige community module. Deze werkt op een heel herkenbare manier en alle communicatie is terug te vinden op een vaste plek.

LEERLINGEN

Voor leerlingen in een groep is er ook een eigen community. Daarbinnen kunnen ze communiceren, samenwerken en bestanden delen. De leerkracht is de beheerder en heeft volledige controle.

OUDERPORTAAL

Voor iedere groep ouders binnen de school is er een eigen community waarbinnen ouders ook informatie met elkaar kunnen delen. Ook erg handig voor klassenouders of de ouderraad!

LEERKRACHTEN

Leerkrachten kunnen berichten delen met de ouders van een groep. Dat kan groepsgewijs of door middel van individuele berichten waar ook bestanden aan kunnen worden toegevoegd!

SCHOOLTEAMS

De leerkrachten en overige teamleden hebben toegang tot de eigen besloten community. Teamleden kunnen onderling, heel veilig, berichten sturen, kennis delen en bestanden uitwisselen.

SCHOOLLEIDING

De schoolleider (of andere ‘admin’) heeft toegang tot alle ouders, leerlingen en teamleden binnen de school. Je kunt nieuwsbrieven & updates verspreiden of snel een oproep/mededeling doen.

Zelf je eigen community maken

Je kunt zelf een onbeperkt aantal eigen communities opzetten. Bijvoorbeeld om leerlingen te laten samenwerken rondom een bepaald thema! Of maak een community aan voor extra ondersteuning, buitenschoolse activiteiten et cetera. Het aanmaken van een nieuwe community is in enkele seconden geregeld!